Sokan még mindig fanyalognak, amikor a személyi kölcsön szóba kerül. Ezen mi pedig rendszeresen meglepődünk. Ez ugyanis egy olyan szerződés, amelyre igenis van igény. Bár azt is látjuk, hogy egy lakáshitelre sokkal könnyebben rászánják magukat az emberek. Sőt, a legtöbben egyszerűen elképzelhetetlennek tartják, hogy e nélkül vegyenek ingatlant. Nézzük meg, hogy miért is hasznos szerződés a személyi kölcsön!

Teljesen szabad a felhasználása

Szemben mondjuk a lakáshitelekkel (kivéve persze a szabad felhasználásút) ezt a hitel arra fordítjuk, amire csak szeretnénk. Mi magunk is találkoztunk már a legkülönbözőbb célokkal. Nyilván kívülállóként nehéz megítélni, hogy mi az a cél, amely valóban fontos valakinek, és mi az, amely kevésbé.

Érdekes, hogy sokan választják a lakásfelújítást is személyi kölcsönből finanszírozni. Szerintünk erre egy felújítási hitel, vagy egy lakástakarék kedvezőbb lehet. Népszerű cél a háztartási gépek lecserélése, és újítása is. De hallottunk már olyanokról is, akik jegygyűrűt vettek személyi kölcsönből, vagy nyaralni mentek. Sőt, akadt olyan ügyfél is, aki plasztikai műtéti számlát rendezett a banktól kapott hitelből.

Mi továbbra is azt valljuk, hogy mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy szüksége van-e a személyi kölcsönre, és hogy mire fordítja.

Könnyed a hitelfelvétel

Mivel itt nincsen semmilyen fedezet, mindössze a saját hitelmúltunk, és kereseti viszonyaink, ezért jóval könnyebben juthatunk hitelhez, mint egy jelzáloghitel esetén. Értelemszerűen itt nem kell az ingatlannal foglalkozni, adás-vételi szerződést írni, értékbecslésre várni. Éppen ezért a folyamat is jóval gyorsabb, akár egy napon belül is hitelhez tudunk jutni, hogyha fel vagyunk rendesen készülve.

Már tudunk összehasonlítani

Ahogy minden hitelnél itt sem mindegy, hogy melyiket választod. Őszintén javasoljuk, hogy használd Te is a hitel.hu személyi kölcsön kalkulátorát! Ennek segítségével megtalálhatod a jó hitelek közül is a legjobbat. Nem csak az a fontos, hogy mire fordítod a banktól kapott pénzt, hanem az is, hogy a lehető legolcsóbban gyere ki az ügyletből.

Éppen ezért keress fel minket! Mi a legjobb tudásunk szerint segítünk Téged ebben.