Azzal mindenki tisztában van, hogy a Családvédelmi Akcióterven belül igényelhető Babaváró hitel jó. Éppen ezért sokan folyamodnak ahhoz, hogy fel is vegyék, de vajon mire költik? EZ itt a nagy kérdés, mert mi tudunk egy-két olyan ötletet adni, amely még csodásabbá varázsolja ezt a lehetőséget. Tarts velünk és nézd meg mi a titkos lehetőség!

Amit mindenképpen tudni kell

A Babaváró hitelt csak olyan házaspárok igényelhetik, amelyeknél a feleség elmúlt 18 éves és még nem töltötte be a 41-et. Viszont a banknak semmilyen fedezetet nem kell adni azért, hogy megkaphassuk ezt a pénzt. Sőt, még kamatot sem kell fizetni. Ez a teljes futamidőre igaz, hogyha teljesítjük azt az egyetlen egy feltételt, hogy 5 éven belül szülessen egy baba a családba. És ahogy mindenki pontosan tisztában van vele a legmagasabb igényelhető összeg az 10 millió forint. És, hogyan lehet ezt a 10 millió forintot a legjobban felhasználni? Nos, szerintünk így:

Hitelkiváltás

Kevesen gondolnak arra a lehetőségre, hogy 10 millió forintot nem feltétlen elkölteni kell, vagy esetleg egy új ingatlanhoz alaptőkeként felhasználni. Amennyiben van egy meglévő hitelünk, akkor zseniális megoldás, hogyha beforgatjuk ide. Gondoljuk csak végig alaposan ezt a lehetőséget!

Amennyiben kevesebb, mint 10 millió forint hitelünk van, akkor nem kérdés, hogy milyen jól járunk. Megszűnik a hitel tartozásunk.

Amennyiben több, mint 10 millió forint hitelünk van? Számoljuk ki, ne bízzuk a véletlenre. Induljunk ki abból a helyzetből, hogy mind a 10 millió forintot felvettük, és havi szinten 50 ezer forintot fizetünk rá. Emellett pedig van egy 5 éves hitelünk (20 millió) 5%-os kamattal, ahol jelenleg a tartozásunk 16 millió 753 ezer forint. Amennyiben ide befizetjük a 10 milliót, akkor 6,7 millió forint marad. A hitel.hu kalkulátora szerint 15 évre 6,7 millió forint már havi 44 ezer forinttól is elérhető. Ehhez ha hozzávesszük az 50 ezer forint törlesztést az összesen 94 ezer forint. Az eredeti hitelnél pedig 131 ezer forint volt.

Szóval, hogyha Téged is érdekelnek ilyen ötletek, és ekkora havi szintű spórolás, akkor keress minket! Mi megtaláljuk Neked az ehhez hasonló lehetőségeket.