A 2019-es év számos meglepetést rejteget számunkra. Ki tudja, talán Neked éppen egy új álomotthont? Amennyiben ilyesmin gondolkozol, akkor szerintünk még mindig minden feltétel adott, ahhoz, hogy egy alacsony kamatú, jó hitellel valósítsd meg. Ráadásul számolhatsz a bankok év eleji akcióival is.

Hogyan tudhatunk meg mindent az akciókról?

Igazság szerint nincsen nehéz dolgod. Nem kell végigmenned az összes bankon. Sőt, még arra sincs szükség, hogy minden bank honlapját végignézegesd, és egyéni elemzést végezzél. Hiszen itt van a hitel.hu kalkulátora, amely az eredményeknél természetesen számol ezekkel az akciókkal és le is írja neked, hogy konkrétan milyen feltételek mellett, mire lehetsz jogosult. Számoljunk hát egyet!

Vegyünk fel, mondjuk 12 millió forintot 15 évre, és egyelőre csak a bankok legjobb ajánlatait jelenítsük meg! A kamatperiódussal most kivételesen nem foglalkozunk.

Első helyre a Budapest Bank Forint Alapú Piaci Kamatozású Egyenlítőhitel (5M-19,99M) Kemetkedvezmény4 csöppet sem rövid elnevezésű hitelét dobja fel a kalkulátor, melynek kamatperiódusa 6 hónap. A havi törlesztése 84.378 forint és a THM 3,34%. Az összes visszafizetendő összeg pedig 15.216.835 forint.

Amennyiben itt rámegyünk a részletekre, akkor érdekes dolgokat olvashatunk. Egyfelől minden le van írva, amit erről a konkrét hitel konstrukcióról érdemes tudni, és tudni lehet. Illetve ha kicsit lejjebb görgetünk, és a jobb oldalra nézünk, akkor láthatjuk, hogy a kezdeti költségek összege 62.980 forint, amelyből a Budapest Bank több mint a felét, pontosan havi 34.290 forintot visszatérít.

Ha megnézzük, akkor hasonlót találhatunk a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt-nél is például.

Figyeljünk oda!

Az akciók jó dolgok, ezt senki nem vitatja. Viszont, nagyon fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy egy bizonyos akciónak milyen feltételei vannak. Nem biztos, hogy automatikusan jár nekünk. Sok esetben kapcsolódó szerződésre van szükség, vagy hogy a banknál vezetett számlára utalják a fizetésünket. Sőt, némely esetben még azt is meghatározzák, hogy minimum mekkora összegnek kell érkezni.

A számolásokat és feltételeket mindig értelmezni kell. Pont ezért keress fel minket! Mi minden megmutatunk Neked, hogy a megfelelő döntést tudd meghozni.