Időnként kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy bizony a költségvetésünkbe szükség van egy kis tőkeinjekcióra. Kimondottan jellemző ez a januárra, amikor valljuk meg hajlamosak vagyunk a karácsony és szilveszteri ünnepek túlköltekezni. Éppen ezért megnéztük, hol van lehetőség relatív gyorsan, jó feltételek mellett pénzhez jutni.

Merre nézelődjünk?

Első körben szögezzük le, hogy nem az uzsorásokra gondoltunk. J Sőt, nem is a család segítségére, vagy a rendszeres megtakarításaink feltörésére. A pénzintézetek igyekeznek az emberek igényeihez igazodni, és ők is tudják, hogy ilyenkor érdemes az emberek kedvében járni. De megválaszolva a kérdést, itt nézzünk kedvező feltételű személyi kölcsön után: https://hitelmax.hu/kolcson/gyorskolcson?utm_source=XW6YYi&utm_campaign=hitel-personal-loan

Mennyi az annyi?

Szerencsés helyzetben vagyunk a személyi kölcsön esetén, hiszen nem kell ingatlant bevonni a kölcsönügyletbe, és az alacsony kamatkörnyezet miatt olcsóbban jutunk hitelhez, mint mondjuk 5-6 éve.

Személyi kölcsön esetén fontos, hogy megfelelő jövedelmet tudjunk igazolni. Emellett persze az is alapfeltétel, hogy ne szerepeljünk a KHR listán, vagyis, hogy korábban minden restanciánkat időben rendeztük. Azt is érdemes tudni, hogy a fizetésünk felét fordíthatjuk hitel törlesztésre. Amennyiben ezek mind stimmelnek, már kezdhetjük is a kalkulációkat.

Amennyiben 2 millió forintot szeretnénk felvenni, úgy hogy nem szerepelünk a KHR listán, és leigazolunk 200 ezer forint nettó fizetést, akkor az alábbiakat kapjuk eredményül:

A legolcsóbb 5 éves ajánlat a Sberbanktól érkezik a Fair Személyi Kölcsön, amely havi 46.537 forintról szól. Ráadásul az első hónapban csak 22.483 forintot kell utalnunk a bank számára. A THM értéke 14,87%, amelynél messze látunk magasabb számokat, hogyha egy kicsit visszatekintünk a múltba. Összesen a 2 millióra 2,8 milliót fizetünk vissza. Ki-ki a maga helyzete szerint döntse el, hogy ilyen feltételekkel belevág-e egy személyi kölcsönbe!

Mi mindenesetre itt vagyunk, és segítünk, amiben tudunk, szóval keress fel minket! Gyors és hatékony megoldásokkal fogsz találkozni.