Valószínűleg igen. A kérdés csak az, hogy kinek? Mert adódik számos előnye, mégis van akinek valamiért nem tetszik. Mi a magunk részéről úgy gondoljuk, hogy érdemes a dolgok mélyére ásni, és megnézni tényleg nagy lehetőség-e a Babaváró 10 millió forint. És ha igen, akkor kinek. Tarts velünk!

Mi, ami jó benne?

Először is maga az a lehetőség, hogy fedezet nélkül vehetünk fel akár 10 millió forintot. Ez nagyban segíti valóban azt, hogy saját otthonhoz jussunk. Ilyen szempontból kicsit hasonlít a személyi kölcsönre, de ott nagyon magas keresetet kell igazolni ekkora összeghez.

Szintén szuper dolognak tartjuk, hogy kamatmentes a hitel. Bár a bankoktól igényeljük meg a Babaváró hitelt, de a kamatokat az állam magára vállalja. Pont ezért lehetséges az, hogy a havi törlesztés nem lehet magasabb, mint 50 ezer forint. Ez olcsóbb a piaci hiteleknél.

Ami pedig talán a legjobb az, hogy az első gyermek születése után 3 évig nem kell törleszteni. Utána a második gyermek esetén ugyanígy történik, pluszban a tartozás 30 százalékát elengedik. A harmadik gyermek megszületésekor pedig az egész fennmaradó összeget.

De kinek jó ez a Babaváró hitel?

Akik még babát terveztek és ezért szeretnének nagyobb otthonba jutni. Bár a Babaváró hitel nem kimondottan lakáshitel. Teljesen szabadon használhatjuk fel, de ekkora összeget azért kár lenne másra fordítani, vagy apránként felélni. Persze senkinek nem akarjuk megszabni mire költse az ingatlant, de azért 10 millió forinttal beljebb lehetünk egy lakás árából.

A házas egyetemisták számára is komoly lehetőség. Általában 5 év alatt végzik el az egyetemet. Hiába szeretnének saját otthont, a bankok igényeinek nehezebb megfelelni. Viszont így könnyen hozzájuthatnak a pénzhez, havi 50 ezer forintot ketten ki is tudnak gazdálkodni. Aztán már a diplomás fizetésből még könnyebben.

És itt csak kettő élethelyzetet mondtunk el a sok közül. Mit gondolsz a Te élethelyzetedben segítség a Babaváró hitel? Írd meg nekünk, és mi segítünk! Megkeresünk minden olyan lehetőséget, amely abban segít, hogy könnyebben juss új otthonodhoz.